This project has moved. For the latest updates, please go here.

Discussions under General

Troubleshooting for a new user

first post: Anomie wrote: Thank you for making this easier, much appreciated. Bear with me, ...

SOLVED: Feature request

first post: bradacc wrote: Heya Thwargle, I'm wondering what our options our for <add key="Ne...

latest post: thwargle wrote: You want something nice and simple, like adding an alias line in th...

SOLVED: Driving me crazier

first post: Shofun wrote: Have been trying to log 2 AC accounts Having same problem as vespe...

latest post: thwargle wrote: You absolutely could not launch the game twice in production server...

SOLVED: Window renaming not working

first post: bradacc wrote: Updated to win10 and ever since haven't been able to get window tit...

latest post: thwargle wrote: That string only works for the case that you launched into a charac...

SOLVED: /mf bc not working

first post: YanshiNative wrote: Hi, I have mag-filter 3.2.4.0 instealled along with the latest ma...

latest post: thwargle wrote: Sure can. In order to do this; you have to open the accounts.txt f...

answered by: thwargle wrote: You absolutely have to be using my launcher for this to work. how...

SOLVED: So, updated to 3.0.0

first post: PureWood wrote: Since the update, I'm not sure what changed, it worked fine until t...

latest post: thwargle wrote: No reply, marking solved.

answered by: thwargle wrote: No reply, marking solved.

SOLVED: Error - now it will not launch

first post: AndyHlebik wrote: when running the .exe i get a error of "Fatal program error: See lo...

latest post: thwargle wrote: No reply, marking solved.

answered by: thwargle wrote: No reply, marking solved.

SOLVED: Unable to Launch Multiple accounts with single launch

first post: SamilVS wrote: I attempt to launch multiple accounts and the launcher will launch ...

latest post: thwargle wrote: No reply, marking as solved.

answered by: thwargle wrote: No reply, marking as solved.

SOLVED: Error - Microsoft .NET Framework

first post: Relyc wrote: Running 3.0.0 and this error pops up when I leave the Thwarg Lau...

latest post: Relyc wrote: Your version 3.2.2.0 does seem to have fixed this problem. I have ...

answered by: Relyc wrote: Your version 3.2.2.0 does seem to have fixed this problem. I have ...

SOLVED: running copy detection not working

first post: CodeKrash wrote: before upgrading to 3.0, it would take forever for Thwarg to contin...

latest post: craigbeale wrote: installed. testing it now. thanks for keeping this updated. you ...

answered by: craigbeale wrote: installed. testing it now. thanks for keeping this updated. you ...